tiistaina, joulukuuta 15, 2009

Mexican Institute Of Sound - White Stripes



Kaksi viikonloppua sosiaalista sanailua kymmenien (ellei satojen - alan hiljalleen uskoa siihenkin) ihmisten kanssa: toissa viikonloppuna Vanhan koulun joulussa Korpilahdella ja viime viikonloppuna Jyväskylän taidemuseon Taidebasaarissa. Molemmista jäi hyvä maku suuhun ja vähän täytettä lompakon pohjallekin. Olisi voinut tapahtumista tietenkin enemmänkin mainostaa, mutta vaikka viime aikoina olen osoittanut suoranaista maagisuutta organisoimistaidoillani, johonkin se kaikki ylimääräinen aika vilahti. (...Buffyn katsomiseen, tunnustan.)

Mainostettakoon nyt sitten Helsingin myyntinäyttelyä. En ole kylläkään kuullut mitään galleristilta, joten vähän askarruttaa, saapuivatko kehystetyt teokset perille ja jos saapuivat, niin ehjänä vai lasimurskana... Kaikki helsinkiläiset ystävät, kaverit, tutut ja niiden serkut, nyt tassu kohti Isoa Robaa, mars!

Uh, viikon projekteja on yllättävän paljon, mutta yksi akuuteimmista on varmaan Etsyyn uudelleenlistaaminen. Juuri kun Green Eyed Monster oli ottanut värityskuvia listaukseensa, koko kauppani meni kiinni. Äh. Pitänee laittaa uusia matskuja esille...

Yksi annos Buffya (tai kaksi...), sitten nukkumaan, jotta jaksaa huomenna taas rämpiä läpi koodatun viidakon.