perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Portishead - Machine Gun


[Historia toistaa itseään... Keski-Suomi 14.3.1874]

Elonmerkki!

Artsuilut ja melkein työtkin jääneet vähälle huomiolle, kun elämä änkesi väliin.
Pääsiäinen ja vuorokauden+ pyrähdys Kuopiossa takana ja nyt pehmeä lasku arkeen. Plakkarissa hirmuisehko määrä työprojekteja, muutama oma artsuilu ja nuo kaikenmaailman yhteistyöprojektit. Tänään ja viikonloppuna henkinen ja fyysinen panostus menee Nooran kanssa tehtävälle If You Just... -projektille, joka nettiin pian aukenee.

Muutamia hetkiä olen tuntenut itseni ihan nörtiksi, kun olen yrittänyt säätää wlania niin, että psp ja ps3:kin sen tunnistaisivat. Isolla pleikkarilla on kerran verkkoon päässyt ja psp:llä useammankin kerran (latasin siihen verkkoradion ja nyt olen ihan vihneänä, kun yhteys ei toimi), joten todistettavasti tuo on mahdollista. Vaan ei tällä hetkellä todennäköistä.

sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Emilie Autumn - Dead Is The New Alive


Viime aikojen über-stressitilanteissa, koodin katveessa kirotessa on mielessä välkkynyt alan vaihto - tai ainakin painopisteen vaihto. Väri on työllistänyt jonkin verran, mutta on useammankin kerran pohtinut, josko heittäytyisi elannon etsinnän tiimoilta kokonaan värin armoille (nettijuttuja kuitenkaan ihan täysin unohtamatta). Jonkinlaisen pienen enteenpoikasen sain, kun ladoin ostamaani leimasimeen pienillä irtokumikirjaimilla yritysnimeäni coloria.net d:sgn. Kun laitoin mustetyynyn kiinni ja pamautin leiman, koko d:sgn tippui pois ja jäljelle jäi vain coloria.net. Jos tämä ei ole enne, niin ei sitten mikään.