lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Joululahjasatoa



Vähän niinkuin vaatteet on mun aatteet, linkit on sun vinkit:

Tämä koko hela hoito (...eh, se alkuperäinen) tuli katsottua ja kohta katsotaan uudelleen. Mielenkiintoisin letkauttava dvd-paketti sitten ikinä.

Tämä lapsuuden muisto ei ole vielä poistunut paketistaan, mutta koska siinä oli mukana SOIVA paketti, joka lienee piinannut postinkantajia Englannista Suomeen koko kahden viikon ajan, saakoon se vielä toisenkin linkkivinkin.

Ja siihen liittyen, eri taholta ja edellisestä tietämättä yksi tällainen (♥KIITOS, SEIJA!♥)

Jouluna sai repeillä tämän vuoksi... ja bonuksena vielä traileri ranskaksi, jotta tämä touhuni vaikuttaisi asteen verran aikuisemmalta ja hienostuneemmalta. Tässäkin muuten diskotaan, tosin olen jo saanut itselleni goottivaatteet: kuljen mustassa tukassa ja pääkallopaidassa, joten kaikki hyvin. (Äh, vielä pitää mainita tämä ektoplasmaisin pikkupeli ikinä).

Kahvia juon juhlatilanteissa Talviyöstä - jos uskallan. Käyvät aika hintaviksi nuo astiastot Huuto.netissä. Tämäkin meillä on, mutta se pehmustetaan nyt pumpulilla kassaholviin. Mikäli linkki on vanhentunut: vihreä muumimuki 90-luvun alusta myyty tonnilla. Siis euroja.

Piirustelua lienee luvassa myös tulevaisuudessa. Paperin unohdin ottaa lomapaikkaan mukaan, joten aika tuli lähinnä vietettyä syöden ja nukkuen. Mikä näkyykin lievissä arkeen-paluu-ongelmissa.

Uh, eilen lojuin koomaisena tunnin kylpyammeessa, tänään tuplasin. Mutta eiköhän elämä ala hiljalleen taas vakiintua normaaliraiteilleen. Eli: pitänee soittaa Adoben tukeen, kun Illustrator ei toimi; kone on kumman hidas ja viiveellä; töitä on jonossa hurjat määrät eikä Coloriaan ehtinyt tälläkään semilomalla koskea.

Hyvää uutta vuotta, kansalaiset!
Varokaa hulluja kaneja!

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Hyvää joulua!

---- Joulukortti niille, jotka eivät vielä ole joulufiiliksissä (muuta joulumoodiin liikuttamalla hiirtä kuvan päällä)
coloria.net/xmas/06

---- ja joulutervehdys niille, joilla joulun henki on jo löytynyt
www.coloria.net/xmas/06/merryxmas.html

tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Ukelele Orchestra - Dy-na-mi-tee


Joo joo, täällä ollaan edelleen (kiitos taas huolenpidosta). Pari viikkoa olin käytännössä ilman konetta, kun piti korjaamisen jälkeen asennella taas paikalleen kaikenlaista. Vielä puuttuu digi-tv-plugi, mutta melkein kaikki muu varmaan onkin... Ja nyt on toinen kone vieressä, pieni ja suloinen läppäri, joka pelastakoon, jos tulee taas vastaavanlainen romahdus konerintamalla. Miten osuikaan **taas** kaikkein kiireisimpään aikaan? Viimeisen viikon olen tehnyt aivan käsittämättömiä 25/24 työpäiviä tautisena. Periaatteessa on mukavia projekteja, mutta stressiastetta on lisännyt, kun aikataulut ovat sekaisin ja projekteja päällekkäin ehkä liikaakin. Pääkapasiteetti on aika kovilla. Onneksi jotain loppuunkin aina saatetaan - jossain vaiheessa.

Tänään päivä Tampereella, vaellusta paikasta toiseen. Ihastuttavaa parsakaalikeittoa Pintassa (...ja tätä en koskaan olisi uskonut sanovani - siis että sosekeitto voi olla ihastuttavaa). Onneksi se vaniljakahvilakin (oikeaa nimeä en muista) oli paikallaan vielä ja sieltä sai mutakakkuakin, eli kaikki hyvin valtakunnassa ja joulufiilis alkaa heräillä. Fyysisestikin alkaa toipua. Matkan väriaspektista enemmän coloria-blogissani parin päivän kuluttua.

Ihmiset ovat muistaneet minua pääkalloisilla asioilla, mikä on aina hyvä. Nyt on tuossa pöydällä neljä pyyhekumia ja kaksi sormusta (kiitos joulukalenterini luojan aka Timpan) ja Lealta sain animaatiokallosen muutama päivä sitten. Eli JEE, lahjojakin tuLEE.

tiistaina, joulukuuta 05, 2006

City of Prague Orchestra - Dr Who Theme

Viime viikon tapahtumat tiivistettynä:

Näin neliön.

--

Koska sanat piileskelevät jossakin, siirryn vähäsanaiseen pelottelutaktiikkaan.



Ja katso myös hieno video White Christmas... Eh.