sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Tärkeät asiat ennen kaikkea


Unohdettu. 2005.

Taas ehti tulla huominen, ennenkuin päässä loppui edes eilinen. Kuuntelen BBC6:lta Bruce Dickinsonia (joka soittaa parhaillaan Metallicaa) ja korjailen rikkinäisiä linkkejä Coloriasta ja artsuilusivuilta. Piti vielä tehdä töitäkin, mutta ei jaksa. Lusmuus kunniaan.

Live Herringiin on viime aikoina tippunut ilmoittautumisia tasaiseen yksi per päivä -tahtiin. Ei taida sittenkään tulla avantgardistista tyhjä galleria -meininkiä, vaan ihan oikea näyttely.

Henkevään silakkaankin on tullut muutama uusi työ gallerian aukeamisen jälkeen ja sain yhdeltä kutsuvieraalta vastauksen. Alkaa syksyn ohjelma olla kasassa ja helpotus sen mukainen.

Tositeeveen ystävänä olen nyt sittenkin kerralla ajan tasalla. Olisivat voineet viisaat ihmiset suomentaa tuon Big Brotherin vaikka Isoveljeksi. Tai Pikkusiskoa se kyllä enemmän muistuttaa. Ei normaalisti haittaa, jos joku ääntää englantia väärin (ei se omassa suussakaan kunnolla väänny), mutta kun toinen juontajista lausahtelee jotain Pig Brothel -tyyppistä. Vai onko tämä joku tuotantoyhtiön oma koodattu kommentti? Vinku vinku vali vali.

Ei kommentteja: